De Reisgenoot

gevoelsgesprekken & begeleidingstrajecten

Visie

Individuele- en bedrijfscoaching aan de hand van geweldloze communicatie, talent, evenwaardigheid, vertrouwen, zelforganisatie, empathie en creativiteit.


Richting

Tijdens de wandeling op het pad van het leven moet je wel eens bergop, tegen de wind in, een rivier over, kom je splitsingen tegen, is het mistig, zie je niet waar naar toe...
En soms, heel soms kom je iemand tegen die een tijdje met je meestapt. Wat praten, zoeken, vertellen, luisteren,...

Reisgezel

Het kan best dat je soms nood hebt aan zo’n tochtgenoot, iemand die jou helpt zoeken naar de balans bij jezelf en in jouw omgeving. Misschien was je die even kwijt en word je je er van bewust dat je het nodig hebt om meer je authentieke zelf te kunnen zijn. Of wil je op zoek gaan naar je sterktes en kwaliteiten. Of misschien, zoek je hoe je in jouw leefwereld meer, of opnieuw in je eigen kracht kan komen te staan.

Uitdaging

We komen allemaal wel eens op een moment waar we worden uitgedaagd door het leven of zijn er situaties waar we niet onmiddellijk een uitweg zien. De Reisgenoot helpt je zoeken via verschillende uitgangspunten.

Op maat

De Reisgenoot biedt een begeleidingstraject aan op maat. Via gesprek, creativiteit, muziek, coaching, brainstorm,... Een pad waarop je wordt uitgenodigd en aangemoedigd, waarin het ook ok is om jouw eigen tempo te volgen. Met respect voor jezelf en focus op positieve groei.

Zachte kracht

Net zoals bij een boom komen er bij ons misschien ook barsten in onze schors, dat is nu eenmaal nodig om verder te kunnen groeien.

Groeien vanuit een zachte kracht dat is waar De Reisgenoot voor staat.

De Reisgenoot is bereid om naast jou te lopen en samen te onderzoeken wat je nodig hebt om verder te kunnen. Een ‘wandel’tocht met voldoende rustpunten, opening en ruimte.